Váš nákupní košík je prázdný.
Zavřít
Hledat
Filtry

100% Native Whey 1,8kg vanilka

Výrobce: Reflex
1 649,00 Kč s DPH
1 899,00 Kč s DPH
100% Native Whey
 
100% Native Whey je nejčistší dostupnou formou syrovátky na trhu - žádný jiný protein takovéto kvality nedosahuje. Reflex Nutrition garantuje absolutní čistotu a účinnost - 100% proteinu je získáno pomocí nativní technologie přímo z čerstvého mléka. 

Hlavní benefity produktu:
  • 100 % proteinu je získáno šetrně přímo z čerstvého mléka pocházejícího od krav z kontrolovaných evropských chovů živících se výhradně travou, pasterizováno jednou = maximální možná účinnost a čistota
  • 80 g bílkoviny na 100 g!
  • Vysoce kvalitní bílkovina - přes 6 g BCAA na 1 dávku (35 g) - nejvyšší obsah esenciálních aminokyselin
  • Obsah čtvrté generace přátelských bakterií DUOLAC® 
  • Kvalita a parametry velice blízké lidskému mléku 
  • Bez nečistot, které obsahuje běžný syrovátkový protein
  • Čistá a přirozená chuť
100% Native Whey představuje absolutní špičku mezi proteiny - díky použité nativní technologii se s ním běžné syrovátkové proteiny, kdy je bílkovina získávána ze syrovátky, tedy druhotného produktu a nikoli přímo z mléka, nemůžou vůbec rovnat!
 
Více se o vlastnostech nativního proteinu dočtete na webu eFIA.cz.

Syrovátkový protein je ze všech proteinů pro tělo zdaleka nejhodnotnější, avšak rozdílné způsoby zpracování vedou k velmi odlišným typům těchto proteinů co se týče složení, nečistot a chuti. A zde pouze nativní technologie dokáže garantovat parametry co nejvíce podobné původnímu přírodní podobě syrovátkových molekul obsažených v čerstvém mléce. Molekuly jsou totiž z mléka přímo extrahovány, čímž nedochází k jejich poškození, jak je tomu u běžné výroby. Výhodou je také jedna pasterizace - běžně se pasterizuje dvakrát, kvůli čemuž dochází k denaturaci proteinových molekul). Celý proces zpracování navíc probíhá při pouhých deseti stupních celsia.

Srovnání obsahu proteinu na 100g u 100% Native Whey a dvou běžných syrovátkových proteinů:





Vyšší obsah aminokyselin

Způsob zpracování se samozřejmě projeví na obsahu aminokyselin - 100% Native Whey obsahuje ve srovnání s klasicky vyrobeným syrovátkovým proteinem až o 16 % více L-Leucinu, více esenciálních aminokyselin a skoro o 40 % více cystinu.

Přátelské bakterie DUOLAC®

Probiotika jsou svým účinkem těsně spojená s funkcí zažívacího traktu a tedy i vstřebáváním přijímaných živin. Pokud jsou však nesprávně skladována, podstatně se to projeví na jejich účinnosti. Firma Cell Biotech proto přišla s patentovanou, nyní už čtvrtou generací přátelských bakterií DUOLAC® (Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Lactis a Lactobacillus Rhamnosus) uchováváných pomocí speciální chladící technologie, peptidů a polysacharidů, které bakteriím dodávají trvalou stabilitu a zajišťují, že se jich drtivá většina dostane do zažívacího traktu živých a v dobrém stavu.


Balení: 1,8 kg

Dávkování:  rozmíchejte 35 g (přibližně 1 zarovnaná 60 ml odměrka*) s 250 ml vody v shakeru nebo mixéru. Pro silnější, krémovější nebo intenzivnější chuť, rozmíchejte s menším množstvím vody nebo mléka. Konzumujte 2-3 dávky denně. *odměrka je součástí balení. Během transportu se může klesnout ke dnu.
 
Upozornění:  Nevhodné pro děti, mladistvé do 16 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí. Po otevření a použití vždy pevně zašroubujte víčko. Zkonzumujte do 3 měsíců od otevření nebo do data minimální trvanlivosti. Vhodné pro vegetariány. Může obsahovat stopy vajec.
 


Výživové údaje příchuť vanilla ice cream (vanilka):
 
 Výživové údaje
 100 g
 35 g*
 Energetická hodnota
 1518 kJ / 358 kcal
 531 kJ / 125 kcal
 Tuky
   Z toho nasycené mastné kyseliny
 0,7 g
 0,3 g
 <0,5 g
 0,1 g
 Sacharidy
   Z toho cukry
 7,5 g
 2,9 g
 2,6 g
 1,0 g
 Vláknina
 0,6 g
 <0,5 g
 Bílkoviny
 80 g
 28 g
 Sůl
 0,45 g
 0,16 g
 Bifidobacterium Bifidum
 600 000 000 KTJ
 210 000 000 KTJ
 Lactobacillus Rhamnosus
 600 000 000 KTJ
 210 000 000 KTJ
 Lactobacillus Acidophilus
 600 000 000 KTJ
 210 000 000 KTJ
 Profil esenciálních aminokyselin:
 
 
 Leucin
 11717 mg
 
 Isoleucin
 5320 mg
 
 Valin
 5378 mg
 
 Lysin
 9200 mg
 
 Methionin
 2394 mg
 
 Phenylalanin
 3847 mg
 
 Threonin
 4850 mg
 
 Tryptofan
 2108 mg
 
 Profil podmíněně esenciálních aminokyselin:
 
 
 Arginin
 2677 mg
 
 Cystin
 2468 mg
 
 Kyselina glutamová
 17652 mg
 
 Histidin
 2153 mg
 
 Prolin
 5701 mg
 
 Tyrosin
 3888 mg
 
 Profil neesenciálních aminokyselin:
 
 
 Alanin
 4322 mg
 
 Kyselina asparagová
 10268 mg
 
 Glycin
 1801 mg
 
 Serin
 4477 mg
 
*1 dávka odpovídá 35 g. Balení obsahuje 51 dávek.
KTJ – Kolonie tvořící jednotky v době výroby.

 
Složení:  Nativní syrovátkový izolát (50 %), instantizovaný nativní syrovátkový koncentrát (47 %) (ultrafiltrovaný nativní syrovátkový koncentrát), emulgátor sójový lecitin, aroma, zahušťovadlo celulózová guma, sladidla (sukralóza, steviol glykosidy), vícesložková směs probiotických kultur LAB2PRO® (Bifidobacterium Bifidum,Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Rhamnosus).
 


Doplněk stravy, se sladidly.
100% Native Whey
 
100% Native Whey je nejčistší dostupnou formou syrovátky na trhu - žádný jiný protein takovéto kvality nedosahuje. Reflex Nutrition garantuje absolutní čistotu a účinnost - 100% proteinu je získáno pomocí nativní technologie přímo z čerstvého mléka. 

Hlavní benefity produktu:
  • 100 % proteinu je získáno šetrně přímo z čerstvého mléka pocházejícího od krav z kontrolovaných evropských chovů živících se výhradně travou, pasterizováno jednou = maximální možná účinnost a čistota
  • 80 g bílkoviny na 100 g!
  • Vysoce kvalitní bílkovina - přes 6 g BCAA na 1 dávku (35 g) - nejvyšší obsah esenciálních aminokyselin
  • Obsah čtvrté generace přátelských bakterií DUOLAC® 
  • Kvalita a parametry velice blízké lidskému mléku 
  • Bez nečistot, které obsahuje běžný syrovátkový protein
  • Čistá a přirozená chuť
100% Native Whey představuje absolutní špičku mezi proteiny - díky použité nativní technologii se s ním běžné syrovátkové proteiny, kdy je bílkovina získávána ze syrovátky, tedy druhotného produktu a nikoli přímo z mléka, nemůžou vůbec rovnat!
 
Více se o vlastnostech nativního proteinu dočtete na webu eFIA.cz.

Syrovátkový protein je ze všech proteinů pro tělo zdaleka nejhodnotnější, avšak rozdílné způsoby zpracování vedou k velmi odlišným typům těchto proteinů co se týče složení, nečistot a chuti. A zde pouze nativní technologie dokáže garantovat parametry co nejvíce podobné původnímu přírodní podobě syrovátkových molekul obsažených v čerstvém mléce. Molekuly jsou totiž z mléka přímo extrahovány, čímž nedochází k jejich poškození, jak je tomu u běžné výroby. Výhodou je také jedna pasterizace - běžně se pasterizuje dvakrát, kvůli čemuž dochází k denaturaci proteinových molekul). Celý proces zpracování navíc probíhá při pouhých deseti stupních celsia.

Srovnání obsahu proteinu na 100g u 100% Native Whey a dvou běžných syrovátkových proteinů:





Vyšší obsah aminokyselin

Způsob zpracování se samozřejmě projeví na obsahu aminokyselin - 100% Native Whey obsahuje ve srovnání s klasicky vyrobeným syrovátkovým proteinem až o 16 % více L-Leucinu, více esenciálních aminokyselin a skoro o 40 % více cystinu.

Přátelské bakterie DUOLAC®

Probiotika jsou svým účinkem těsně spojená s funkcí zažívacího traktu a tedy i vstřebáváním přijímaných živin. Pokud jsou však nesprávně skladována, podstatně se to projeví na jejich účinnosti. Firma Cell Biotech proto přišla s patentovanou, nyní už čtvrtou generací přátelských bakterií DUOLAC® (Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Lactis a Lactobacillus Rhamnosus) uchováváných pomocí speciální chladící technologie, peptidů a polysacharidů, které bakteriím dodávají trvalou stabilitu a zajišťují, že se jich drtivá většina dostane do zažívacího traktu živých a v dobrém stavu.


Balení: 1,8 kg

Dávkování:  rozmíchejte 35 g (přibližně 1 zarovnaná 60 ml odměrka*) s 250 ml vody v shakeru nebo mixéru. Pro silnější, krémovější nebo intenzivnější chuť, rozmíchejte s menším množstvím vody nebo mléka. Konzumujte 2-3 dávky denně. *odměrka je součástí balení. Během transportu se může klesnout ke dnu.
 
Upozornění:  Nevhodné pro děti, mladistvé do 16 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí. Po otevření a použití vždy pevně zašroubujte víčko. Zkonzumujte do 3 měsíců od otevření nebo do data minimální trvanlivosti. Vhodné pro vegetariány. Může obsahovat stopy vajec.
 


Výživové údaje příchuť vanilla ice cream (vanilka):
 
 Výživové údaje
 100 g
 35 g*
 Energetická hodnota
 1518 kJ / 358 kcal
 531 kJ / 125 kcal
 Tuky
   Z toho nasycené mastné kyseliny
 0,7 g
 0,3 g
 <0,5 g
 0,1 g
 Sacharidy
   Z toho cukry
 7,5 g
 2,9 g
 2,6 g
 1,0 g
 Vláknina
 0,6 g
 <0,5 g
 Bílkoviny
 80 g
 28 g
 Sůl
 0,45 g
 0,16 g
 Bifidobacterium Bifidum
 600 000 000 KTJ
 210 000 000 KTJ
 Lactobacillus Rhamnosus
 600 000 000 KTJ
 210 000 000 KTJ
 Lactobacillus Acidophilus
 600 000 000 KTJ
 210 000 000 KTJ
 Profil esenciálních aminokyselin:
 
 
 Leucin
 11717 mg
 
 Isoleucin
 5320 mg
 
 Valin
 5378 mg
 
 Lysin
 9200 mg
 
 Methionin
 2394 mg
 
 Phenylalanin
 3847 mg
 
 Threonin
 4850 mg
 
 Tryptofan
 2108 mg
 
 Profil podmíněně esenciálních aminokyselin:
 
 
 Arginin
 2677 mg
 
 Cystin
 2468 mg
 
 Kyselina glutamová
 17652 mg
 
 Histidin
 2153 mg
 
 Prolin
 5701 mg
 
 Tyrosin
 3888 mg
 
 Profil neesenciálních aminokyselin:
 
 
 Alanin
 4322 mg
 
 Kyselina asparagová
 10268 mg
 
 Glycin
 1801 mg
 
 Serin
 4477 mg
 
*1 dávka odpovídá 35 g. Balení obsahuje 51 dávek.
KTJ – Kolonie tvořící jednotky v době výroby.

 
Složení:  Nativní syrovátkový izolát (50 %), instantizovaný nativní syrovátkový koncentrát (47 %) (ultrafiltrovaný nativní syrovátkový koncentrát), emulgátor sójový lecitin, aroma, zahušťovadlo celulózová guma, sladidla (sukralóza, steviol glykosidy), vícesložková směs probiotických kultur LAB2PRO® (Bifidobacterium Bifidum,Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Rhamnosus).
 


Doplněk stravy, se sladidly.
TOPlist