Váš nákupní košík je prázdný.
Zavřít
Hledat
Filtry

Všeobecné obchodní podmínky

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ:

Veškeré údaje, které jste vyplnili, podléhají ustanovením z.č. 101/2000 Sb., Zákona o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel. Provozovatel těchto stránek (který je zároveň provozovatelem elektronického obchodu) je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona. Tyto stránky obsahují platné identifikační údaje provozovatele elektronického obchodu a aktualizovaný seznam kontaktů pro styk se zákazníky. Zákazník vyslovuje souhlas s užitím svých osobních údajů za účelem dodání, řádné fakturace a případné reklamace objednaného zboží.
 
VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY:

Objednávka zboží:

Zboží je možné objednat v e-shopu www.sci-food.cz. Podmínkou platnosti elektronické objednávky v e-shopu je vyplnění všech povinných údajů a náležitostí.

Přijetí objednávky a její potvrzení:
Po odeslání (potvrzení) objednávky obdržíte, na vámi uvedený email v objednávkovém formuláři, oznámení o přijetí objednávky. Odeslání zpracované objednávky Vám v co nejkratším termínu potvrdíme e-mailem.V případě jakýchkoliv nejasností s objednávkou Vás budeme informovat e-mailem nebo telefonicky.

Způsob platby:
Platba za objednávku uskutečněnou v e-shopu se provádí bankovním převodem, nebo v hotovosti, tzn. při převzetí balíku od přepravce - platba dobírkou.

Platební podmínky:
Platba dobírkou při dopravě přepravní službou. Pokud platíte bankovním převodem, objednávka vám bude zaslána až po připsání příslušné části na určený bankovní účet.

Způsob dopravy:
Váši objednávku Vám doručí vybraná přepravní společnost. Cenu 90,- za poštovné účtujeme zákazníkům pouze při objednávce v hodnotě menší než 1 900,- vč. DPH. Při objednávce za VOC je doprava zdarma nad individuálně dohodnuté limity, v ostatních případech VOC je poplatek za poštovné a balné 90,-. 

Dodací lhůty:
Celková doba dodání je závislá na způsobu platby a volby doručení a typu objednaného zboží (v případě pečiva je dodací lhůta vždy delší). Doručení objednávky na dobírku probíhá do 2-5 dnů, při platbě bankovním převodem dojde k dodání do 2-5 dnů od připsání platby na daný účet. O vyřízení objednávky vás budeme informovat e-mailem.

Cena zboží:
Ceny jsou uvedeny na stránkách jednotlivých výrobků a v objednávce. Všechny ceny v internetovém obchodě www.vyzivapro.cz jsou koncové a již zahrnují příslušnou sazbu DPH.

Slevy:
V průběhu slevového období nebo podobných akcí je vždy řádně a viditelně označena platná cena jednotlivých produktů. Pro uplatnění klientské slevy musí být zákazník přihlášen ke svému soukromému účtu na www.sci-food.cz a to nejpozději před potvrzením objednávky, jedině tak má nárok na klientskou slevu.

Záruční doba - exspirace:
Výrobky, které prodáváme prostřednictví e-shopu www.sci-food.cz nemají prošlou záruční lhůtu.

Převzetí zásilky kupujícím:
Zákazník je povinen prohlédnout si zboží bezprostředně při jeho převzetí. Pokud je zjištěno mechanické poškození obalu zásilky, je zákazník za přítomnosti dopravce povinen zkontrolovat stav objednaného zboží a v případě poškození zboží, zásilku nepřebírat.

Reklamace:
Reklamace zboží se řídí příslušnými ustanoveními občanského zákoníku a zákonem na ochranu spotřebitele.

Odstoupení od smlouvy:
Spotřebitel, který zakoupil zboží jinak než osobně a bylo mu doručeno přepravní službou, má právo podle § 53 odst. 6 Občanského zákoníku odstoupit od smlouvy do 14-ti dnů

Ochrana osobních dat:
Vyplněním registračního formuláře, či závazné objednávky prostřednictvím internetového obchodu www.vyzivapro.cz, kupující dává prodávajícímu souhlas k shromažďování a archivování osobních údajů o kupujícím a o jeho nákupech. VýživaPro.cz respektuje zákon na ochranu osobních údajů, neposkytujeme žádné informace třetím osobám, viz. ochrana osobních dat. Provozovatel prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou důvěrné, budou použity pouze pro interní potřebu a nebudou zveřejněny, poskytnuty třetí osobě či nijak zneužity. Osobní informace jsou shromažďovány z obchodních, logistických, statistických a marketingových důvodů. Při nakládání s osobními daty se provozovatel zavazuje řídit zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Bez souhlasu zákazníka není možné jakékoliv informace osobního charakteru předávat třetí straně. Zákazník využíváním služeb internetového obchodu dává souhlas ke shromažďování osobních údajů.

Závěrečná ustanovení:
Odesláním elektronické objednávky kupující bez výhrad přijímá veškerá ustanovení obchodních podmínek ve znění platném v den odeslání objednávky, jakož i platnou cenu objednaného zboží včetně přepravného, nebylo-li v konkrétním případě prokazatelně dohodnuto jinak. Odeslanou objednávkou je kupující neodvolatelně vázán. Účastníci se výslovně ve smyslu ust. § 262 odstavce 1 obchodního zákoníku dohodli, že není-li podmínkami výslovně stanoveno jinak, řídí se jejich práva a povinnosti obchodním zákoníkem, zejména jeho ust. § 409 a násl.

TOPlist