Váš nákupní košík je prázdný.
Zavřít
Hledat
Filtry

Crushed Green Olives in Brine (Olivy zelené vypeckované) 180g

Výrobce: Centonze
109,00 Kč s DPH
Crushed Green Olives in Brine (Olivy zelené vypeckované) 
 
- Zelené olivy bez pecek
- Pěstované na západní Sicílii
- Světoznámá odrůda Nocellara del Belice
 
Olivy odrůdy Nocellara del Belice jsou pěstovány a zpracovávány speciální metodou zvanou Castelvetrano podle stejnojmenného městečka. Vyrůstají v čistém prostředí Sicílie, nejsou nijak uměle dobarvovány ani dochucovány, a proto si zachovávají plnou chuť, která osloví každého, kdo chce hodnotným způsobem obohatit svoji kuchyni.
 
Case di Latomie – místo, kde se rodí monokultivar Nocellara del Belice
 
Podél kopců západního pobřeží Sicílie se táhnou olivové háje, které se mírně svažují směrem ke křišťálově čistému moři a starověké řecké kolonii Selinunte, kde olivovníky rostou už po staletí. Zde se nachází ekologická farma "Case di Latomie ", kterou vlastní rodina Centonze. Statek je zasazen do místa prosyceného historií “na každém kroku“ a pokrývá plně oplocenou plochu téměř 35 akrů. Okouzlující scenérie staletých olivových a citrusových hájů se nachází mezi antickými lomy " Latomie " a starobylými zdmi kamenného oplocení "Conigliere" v krajině typické pro dlouhé relaxační procházky. Pěstují se zde jen citrusové a olivové stromy, jejichž předností je organický způsob pěstování, tedy kvalita BIO.
 
Kolonie Selinunte byla založena už v sedmém století před naším letopočtem, přičemž výroba olivového oleje se datuje do století pátého. Pěstování oliv v této oblasti má tedy více než tisíciletou tradici. A právě díky tomu patří  značka Centonze mezi nejkvalitnější producenty olivových produktů na celém světě.
Balení: 180 g
 
Upozornění: Po otevření uchovávejte v lednici. Skladujte na tmavém, chladném, suchém místě.
 

 
Výživové údaje
 
 
 100 g
 Energetická hodnota
 837 kJ/200 kcal
 Tuky
 13,3 g
  z toho nasycené mastné kyseliny
 3,3 g
 Sacharidy
 13,3 g
  z toho cukry
 0 g
 Bílkoviny
 0 g
 Sůl
 4,16 g
 
 
Složení: olivy Nocellara, voda, sůl, regulátor kyselosti kyselina mléčná, antioxidant kyselina askorbová.
 

 
Zelené vypeckované olivy ve slaném nálevu.
Crushed Green Olives in Brine (Olivy zelené vypeckované) 
 
- Zelené olivy bez pecek
- Pěstované na západní Sicílii
- Světoznámá odrůda Nocellara del Belice
 
Olivy odrůdy Nocellara del Belice jsou pěstovány a zpracovávány speciální metodou zvanou Castelvetrano podle stejnojmenného městečka. Vyrůstají v čistém prostředí Sicílie, nejsou nijak uměle dobarvovány ani dochucovány, a proto si zachovávají plnou chuť, která osloví každého, kdo chce hodnotným způsobem obohatit svoji kuchyni.
 
Case di Latomie – místo, kde se rodí monokultivar Nocellara del Belice
 
Podél kopců západního pobřeží Sicílie se táhnou olivové háje, které se mírně svažují směrem ke křišťálově čistému moři a starověké řecké kolonii Selinunte, kde olivovníky rostou už po staletí. Zde se nachází ekologická farma "Case di Latomie ", kterou vlastní rodina Centonze. Statek je zasazen do místa prosyceného historií “na každém kroku“ a pokrývá plně oplocenou plochu téměř 35 akrů. Okouzlující scenérie staletých olivových a citrusových hájů se nachází mezi antickými lomy " Latomie " a starobylými zdmi kamenného oplocení "Conigliere" v krajině typické pro dlouhé relaxační procházky. Pěstují se zde jen citrusové a olivové stromy, jejichž předností je organický způsob pěstování, tedy kvalita BIO.
 
Kolonie Selinunte byla založena už v sedmém století před naším letopočtem, přičemž výroba olivového oleje se datuje do století pátého. Pěstování oliv v této oblasti má tedy více než tisíciletou tradici. A právě díky tomu patří  značka Centonze mezi nejkvalitnější producenty olivových produktů na celém světě.
Balení: 180 g
 
Upozornění: Po otevření uchovávejte v lednici. Skladujte na tmavém, chladném, suchém místě.
 

 
Výživové údaje
 
 
 100 g
 Energetická hodnota
 837 kJ/200 kcal
 Tuky
 13,3 g
  z toho nasycené mastné kyseliny
 3,3 g
 Sacharidy
 13,3 g
  z toho cukry
 0 g
 Bílkoviny
 0 g
 Sůl
 4,16 g
 
 
Složení: olivy Nocellara, voda, sůl, regulátor kyselosti kyselina mléčná, antioxidant kyselina askorbová.
 

 
Zelené vypeckované olivy ve slaném nálevu.
TOPlist