Sladidla a ochucovadla
Nejprodávanější

Aromatický, chuťově bohatý, lahodný, nerafinovaný hnědý cukr získaný z nektaru z květů kokosových palem. Zajímavý pro svou karamelovou chuť a nízký glykemický index.

Manukový med z Nového Zélandu, vícekvětý. Certifikace pravosti a obsahu účinných látek MGO 85+.

Manukový med z Nového Zélandu, vícekvětý. Certifikace pravosti a obsahu účinných látek MGO 85+.

100% Raw nepasterizovaný manukový med z Nového Zélandu. Certifikace pravosti a obsahu účinných látek UMF 10+ / MGO 263+.

100% Raw nepasterizovaný manukový med z Nového Zélandu. Certifikace pravosti a obsahu účinných látek UMF 10+ / MGO 263+.

100% Raw nepasterizovaný manukový med z Nového Zélandu. Certifikace pravosti a obsahu účinných látek UMF 13+ / MGO 400+.

100% Raw nepasterizovaný manukový med z Nového Zélandu. Certifikace pravosti a obsahu účinných látek UMF 15+ / MGO 515+.

100% Raw nepasterizovaný manukový med z Nového Zélandu. Certifikace pravosti a obsahu účinných látek UMF 15+ / MGO 515+.

100% Raw nepasterizovaný manukový med z Nového Zélandu. Certifikace pravosti a obsahu účinných látek UMF 15+ / MGO 515+.

LIMITOVANÁ EDICE 100% Raw nepasterizovaný manukový med z Nového Zélandu. Certifikace pravosti a obsahu účinných látek UMF 18+ / MGO 696+.
Vaše sladká chuť existuje z dobrého důvodu. Mateřské mléko matky je přirozeně sladké a je to něco, co by dítě mělo chtít. Tento sklon k sladkosti také přiměl lidi hledat sladké ovoce a zeleninu, která dodávala základní živiny a dobré množství uhlohydrátů, aby poskytla dostatek energie k přežití. Přírodní cukr ve velmi malých přírodních dávkách je vlastně dobrá věc, kdežto cukr v příliš zpracovaném, velkém množství způsobí zmatek ve vašem těle. Zvolte tedy vhodné přírodní nebo alternativní zdravé sladidlo. Přírodní sladidla jsou přirozená sladidla obsahující ve srovnání s nevyživujícími sladidly kalorie a živiny, metabolizují se a mění se při průchodu tělem. Zahrnují agávový sirup, kokosový cukr, banánový prášek, prášek ze superpotravin jako je lucuma a stevii. Mohou sem patřit také alkoholové cukry, které nezvyšují hladinu glykemie, jako je xylitol a erythritol.